Kurzusok

A 3 órás kert online kurzust azért hoztuk létre, hogy a lehető legjobb minőségben és könnyen hozzáférhető módon adhassam át az elmúlt 8 évben megszerzett tapasztalataimat. Az első kurzus a kert kialakításáról szól, míg a második kurzusban a biointenzív zölségeskert megművelését mutatom be. A kurzusok mellett létrehoztunk még egy Kérdések és válaszok felületet is, ahol a Tőletek beérkező kérdéseket válaszolom meg rendszeres videók formájában. Ehhez a felülethez automatikust hozzáférést kapsz a két kurzus megvásárlása után, továbbá a Facebookon elérhető zárt fórumunkhoz is csatlakozhatsz miután mind a két kurzust megvásároltad. Jó kertészkedést, Barnabás

A 3 órás kert
A 3 órás kert online kurzus a biointenzív zöldségtermesztést mutatja be. 21 egymásra épülő fejezetben mélyítheted el ismereteidet, melyek segítségével Te is könnyen önellátó zöldségkertésszé válhatsz.
Mindenkinek, aki kertészkedik és aki tervezi, hogy belevág a kertészkedésbe. Akár egy balkonon, akár több ezer négyzetméteren termelsz zöldséget, a kurzus anyagai jelentősen fogják növelni a hatékonyságodat és eredményeidet.
A kurzusok 100%-ban online elérhetőek és a saját tempódban haladhatsz velük.
A kurzus megvásárlása után bármikor hozzáférsz az anyagokhoz, nincs limitálva a későbbi hozzáférés. A kurzus összes anyagát bármennyiszer visszanézheted.
Első sorban azért bontottuk két részre az anyagot, hogy lehessen két részletben fizetni. Így először megvásárolhatod az első kurzust, majd ha végigértél rajta, akkor néhány hét eltéréssel a második kurzust.
A két kurzus anyagai egymásra épülnek, tehát ha átfogó és teljes képet szeretnél kapni a hatékony és eredményes bio-zöldségtermesztésről, akkor mindenképpen. Továbbá csak így tudsz csatlakozni a fórumhoz és csak így tudsz kérdezni Barnabástól.
Ha megvásároltad mindkét online kurzust, automatikusan hozzáférést kapsz a "Kérdések és válaszok" kurzusunkhoz, ahol Barnabás rendszeres videókban válaszol a béerkező kérdésekre. Ezeket a videókat is korlátlan ideig és alkalommal vissza tudod nézni.
A 3 órás kert kurzus fórumához azután tudsz csatlakozni, hogy mindkét kurzust megvásároltad. A fórum Facebookon van, a csatlakozás részleteiről emailen keresztül tájékoztatunk.
Bankkártyával tudsz fizetni a Barion felületén keresztül.
A videókat nem tudod letölteni, viszont a szöveges jegyzetek és táblázatok letölthetőek.