Bemutatkozás

Ismerd meg Barnabást!

“Célunk, hogy motiváljuk és segítsük azokat, akik szabadidejükben otthoni kertészkedéssel kapcsolódnának a természethez és egy környezettudatosabb, egészségesebb életre vágynak."

Barnabás professzionális biogazdálkodó, több, mint 8 évnyi tapasztalattal. Az elmúlt években saját gazdaságában közel fél hektáron termelt biozöldségeket. Vállalkozása mellett 5 éve tanácsadóként segíti biogazdaságok elindítását és fejlesztését. Az elmúlt 5 évben workshopjain oktatóként már több mint 500 kertészkedni vágyónak adta át tapasztalatait.

A 3 órás kert segítségével ezeket a tapasztalatokat most veled is megosztja. Saját 100 négyzetméteres tankertjében mutatja be, hogyan termelheted meg te is saját zöldségeidet akár heti 3 óra kertészkedéssel.

A természettel való kapcsolódás, a földdel való munka és a szabad levegőn töltött idő már magában érték. A 3 órás kert abban segít, hogy a kertben töltött idő hatékony és eredményes legyen. A magad által megtermelt, friss és egészséges zöldségek segítenek az önellátás egy magasabb szintjének elérésében, amely által magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb leszel a mindennapokban. 

Tudj meg többet a küldetéséről és a 3 órás kertről!
A 3 órás kert
Kurzusok

Kurzusok

A 3 órás kert online kurzusokat azok számára hoztuk létre, akik a lehető legjobb minőségben szeretnének hozzájutni a kertészkedéssel kapcsolatos tudásanyagainkhoz, továbbá szívesen csatlakoznának online közösségünkhöz is.

Érdekelnek a kurzusok

Vetőmagok

Profi vetőmagok kis kiszerelésben hobbikertészeknek és kistermelőknek.

2023. június 29.

Profitábilis biointenzív zöldségtermesztés

Négy napos workshopunk azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a biointenzív zöldségtermesztéssel eggyel nagyobb léptékben is.
Tudj meg többet
A 3 órás kert
A 3 órás kert
A 3 órás kert: Termeld meg saját zöldségeidet heti 3 órában
Megjelent a könyv!